Caracteristicile uscătoarelor mobile de cereale

CADRE DE ÎNCREDERE(DURE)

Cadrele uscătoarelor mobile de cereale OZSU sunt realizate din țevi fără sudură. Acest lucru vă permite să obțineți o rezistență și durabilitate deosebite.

Cadrele uscătoarelor mobile de cereale OZSU sunt realizate din țevi fără sudură. Acest lucru vă permite să obțineți o rezistență și durabilitate deosebite.

HUBURI PUTERNICE

Uscătorul este echipat cu butuci de roți puternici. Și, deși OZSU, la fel ca majoritatea uscătoarelor mobile de cereale, nu sunt proiectate pentru transportul pe distanțe lungi, astfel de hub-uri vă permit să mutați în siguranță uscătorul în hangar pentru iarnă în decurs de câțiva kilometri. Dacă deplasarea pe distanțe lungi este într-adevăr necesară, uscătorul de cereale englezesc de la Alvan Blanc are o versiune specială de uscătoare cu un șasiu proiectat pentru asta.

MECANISM DE ACȚIONARE DURABIL

Pentru mecanismul de antrenare al uscătorului mobil, compania turcă OZSU a folosit metalul din plin.

PLIERE ȘI DESCĂRCARE RAPIDĂ

Trecerea uscătorului mobil de cereale din poziția de transport în poziția de lucru și invers a fost simplificată pe cât posibil: toate picioarele de susținere sunt instalate folosind mecanisme cu șuruburi (mâner roșu). Partea superioară a cilindrului de uscător de cereale este ridicată și coborâtă cu ajutorul unui troliu cu cablu montat permanent pe cadru (mâner gri).

VIDEO

Faceți clic pe imaginea din dreapta pentru a viziona videoclipul cu transferul uscătorului de cereale din poziția de transport în poziția de lucru.

MELCUL DE ÎNCĂRCARE

Melcul de încărcare este de asemenea ridicat cu ajutorul unui troliu mecanic cu cablu.

MELCUL DE ÎNCĂRCARE

O vedere mărită a melcului de încărcare cu cablul troliului.

MELCUL CENTRAL

Plierea melcului central se realizează printr-un cilindru cu ajutorul sistemului hidraulic (opțional). Panoul de control al cilindrului hidraulic este amplasat convenabil pe cadrul uscătorului.

MIXER

Mixerul încorporat este proiectat pentru amestecarea suplimentară a aerului cald, astfel încât acesta să fie mai uniform la temperatură.

ILUMINATUL

Pachetul nostru promoțional pentru furnizarea uscătoarelor de cereale OZSU include un set de lămpi de iluminat, care vă permite să treceți la o funcționare non-stop imediat după pornirea uscătorului de cereale.

LĂMPI ECONOME

Important: lămpile economisesc energie!

TELECOMANDĂ

La cererea fermierului, compania turcă OZSU poate introduce opțiuni suplimentare în programul de bază de control al uscătorului de cereale: încărcarea și descărcarea automată a uscătorului, controlul umidității cerealelor în diferite zone de uscare, mesaje către un telefon mobil, rapoarte de uscare (cantitate de cereale uscate, conținutul final de umiditate, producția zilnică, uscarea, răcirea, încărcarea și descărcarea cerealelor etc.). Rapoartele sunt trimise pe un computer și pot fi tipărite pe o imprimantă. Fiecare panou electric este furnizat cu scheme electrice și instrucțiuni de utilizare. În fotografie: locul de asamblare al panoului de control la uzina OZSU din Turcia.

TREI SENZORI DE TEMPERATURĂ

Senzorii de temperatură ai uscătoarelor de cereale OZSU sunt analogici, cu afișare digitală a valorilor pe placă.

Create your account