Complex de semănat pneumatic GALAXI

Complexul de semănat pneumatic Galaxi realizează afânarea și nivelarea suprafeței, pregătirea patului de sămânță, însămânțarea , introducerea îngrășămintelor și compactarea într-o singură trecere. Se remarcă prin precizia sa uimitoare de semănat și durata lungă de viață, precum și prin viteza mare de lucru. Datorită caracteristicilor sale constructive și reglarea cu precizie , semănătoarea Galaxi plasează întotdeauna semințele la adâncimea dorită. Acest lucru asigură creșterea uniformă pe întreaga suprafață .

Dozarea precisă a semințelor și a îngrășămintelor

Sistemul de însămânțare Galaxi combină capacitatea de precizie ridicată a dozarea și productivitatea.

Semănătoarea Galaxi este echipată cu două mecanizme de semănat , unul pentru îngrășământ și unul pentru semințe.

Datorita faptului ca mecanismele de semanat Galaxi sunt actionate de doua motoare electrice, semanatoarea Galaxi este capabila sa aplice pana la 500 kg de îngrășăminte la hectar, deplasandu-se cu o viteza de 15 km/h. Datorită sistemului flexibil de schimbare a roții dozatoare, se pot semăna semințe de la 2 la 350 kg/ha.

Roțile de sprijin prin tasarea solului crează un pat de semințe uniform

Pentru a crea un pat de semințe uniform înainte de însămânțare, roțile mari de speijin compactează solul între organele de lucru din frontale de prelucrare a solului și brăzdarele pentru semințe. Acesta este un avantaj semnificativ în solurile ușoare, precum și în câmpurile în care solul este puternic afânat din cauza cultivării profunde sau a cultivării cu tasarea insuficientă a solului.

Buncărul mare garantează o productivitate sporită

Pentru a minimaliza pierderile de timp în timpul lucrului pe câmp, complexul de semănat este echipat cu un buncăr de 5200 litri , care se împarte în: 3120 litri pentru semințe și 2080 litri pentru îngrășăminte. Buncărul complexului de însămânțare este ermetic și sub presiune, ceea ce este necesar pentru funcționarea corectă a complexelor de semănat. Datorită celor 3 trape de încărcare, buncărul poate fi umplut cu ușurință.

Brăzdarele pentru semințe

Pentru a forma un pat de sămânță bun, solul inițial este tasat cu roțile de sprijin înainte de însămânțare. Deoarece fiecare brăzdar individual este echipat cu o roată largă de presare, acestea reacționează instantaneu la orice denivelare sau schimbare a solului din câmp, iar adâncimea de lucru rămâne întotdeauna constantă. Un alt beneficiu al unei roți de presare lată, cu diametru mare este deplasarea uniformă a semănătorii cu puține vibrații , ceea ce îmbunătățește precizia atunci când se lucrează la viteze mari.

Durată lungă de viață

Caracteristicile constructive a complexului de semănat Galaxy ajută la creșterea duratei de exploatare și la reducerea costurilor de operare. Rulmenții care nu necesită întreținere, conexiunile cu durată lungă de viață și puține puncte de lubrifiere reduc costurile și minimalizează timpul de nefuncționare pe teren.

Denumirea parametrilor GALAXI-4.0
1.Lățimea de lucru, mm 4000
2.Lățimea de transport, mm 4600
3.Înălțimea de transport, mm 3100
4.Capacitatea buncărului cu două secțiuni, l 4000
5.Capacitate rezervor de îngrășământ, l 1600
6.Capacitate buncăr pentru semințe, l 2400
7.Trapa încărcabilă a buncărului, mm 880-990
8.Număr brăzdare, buc 28
9.Brăzdar de semănat / role de presare, mm 320
10.Diametrul discului de însămânțare, mm 350
11.Distanța dintre rânduri, mm 150 sau 300
12.Compactoare de anvelope, mm 900
13.Viteza de lucru, km/h 10-20
14.Productivitate ha/oră 4-6
15.Max. viteza de transport, km/an 25
16.Numar de discuri 520×5 mm BELLOTA, buc 32
17.Adâncimea de prelucrare prin discuri, mm 20-100
18.Consum ulei hidrofan l/m 35-45
19.Cerințele sistemului electric 12V DC/25A
20.Înălțimea de încărcare, mm 2750
21.Agregat cu tractoare , c.p. 170-230

Create your account