CULTIVATOARE "Tip Agrocalina"

CATALOG

Cultivator MAKTILLER

 Cultivatorul MAKTILLER-8 este proiectat pentru prelucrarea continuă a solului, pregătirea pentru semănat atât în lucrările de primăvara timpurie cât și pentru culturile de iarnă , precum și pentru pământurile aflate în repaus agricol. Pentru lucrările de pre-însămânțare sau prelucrarea terenurilor aflate în repaus agricol , se efectuează simultan următoarele lucrări:

  • Tăierea buruienilor;
  • Nivelarea solului;
  • Tasare.

Cultivatoarele Will Harvest

Cu ajutorul cultivatoarelor din seria Will Harvest, veți pregăti bine patul de semințe pentru culturi cu semințe mici care necesită o structură a solului fin prelucrată , pentru o mai bună germinare și dezvoltare a plantelor.

Cu o distanță mare între organele de lucru care sunt așezate pe 5 rânduri, se asigură o mai bună trecere a paielor și a reziduurilor nutritive prin corpurile de lucru ale utilajului în timpul procesului de prelucrare a solului.

Cultivatoarele KPGD

Cu ajutorul KPGD-4, veți pregăti bine patul de semințe pentru culturile cu semințe mici care necesită o structură a solului fin prelucrată pentru o mai bună germinare și dezvoltare a plantelor. Ideal pentru o varietate de condiții.

Create your account