Cultivator MAKTILLER

Piese universale de tip (labă de gâscă) , lațimea de lucru 27 cm sau 33 cm.
Ghearele spintecătoare acționează pe un suport rigid, lățimea de lucru fiind de la 35 la 65 mm.
Gheare spintecătoare cu suspensii cu lățimea de prindere de 5 cm.

 Cultivatorul MAKTILLER-8 este proiectat pentru prelucrarea continuă a solului, pregătirea pentru semănat atât în lucrările de primăvara timpurie cât și pentru culturile de iarnă , precum și pentru pământurile aflate în repaus agricol. Pentru lucrările de pre-însămânțare sau prelucrarea terenurilor aflate în repaus agricol , se efectuează simultan următoarele lucrări:

  • Tăierea buruienilor;
  • Nivelarea solului;
  • Tasare.

Baza unității este cadrul central, formată din țevi și console care sunt atașate corpurile de lucru, mecanismul de tracțiunea de asemenea  atașate la cadru, care este proiectată pentru a conecta unitatea la tractor , care asigură transportarea unității.

Organele de lucru ale unității sunt șase rânduri de labe de gâscă, o placă de nivelare și un tăvălug. Labele de gâscă afânează solul la o adancime stabilită cu precizie datorită mecanismului de reglare sub forma a doua corzi. Labele sunt așezate astfel încât să funcționeze orizontal și să nu atingă stratul inferior, păstrând în același timp umiditatea în sol sub patul de semințe.

Pentru o mai bună formare a sistemului radicular al plantei, se pregătește un pat de sămențe ideal cu bulgări de pământ deasupra, o fracțiune fină pe fund și sol bine compactat. Bulgării mari care rămân după prelucrare cu labele de gâscă sunt zdrobite de o placă de nivelare și un tăvălug. Amplasarea plată a organele de lucru mărește forța de intrare în sol , asigură cea mai mare presiune asupra tăvălugilor. Datorită acestui fapt, procesul de nivelare și mărunțire a suprafeței solului se realizează în cel mai bun mod posibil.

Denumirea parametrului MAKTILLER-8
1.Productivitate , ha/h 7,2-9,6
2.Viteza de lucru , km/h 9-12

3.Lațimea de lucru, mm

8000
4. Adâncimea de cultivare, mm până la 140
5.Număr organelor de lucru, buc 35
6.Înălțimea brațului , mm 700
7.Dimensiuni:
  – în poziția de lucru , până la
      lungimea , mm 9200
      lățimea , mm 8200
      înălțimea  , mm 1150
  – în poziție de transport , până la
      lungimea , mm 9200
      lățimea , mm 3300
      înălțimea , mm 4500
8.Lățimea organului de lucru (gheare) , mm 260
9.Masa construcției , kg până 7000
10.Se agrează cu tracotarele , c.p.  270

Organul de lucru este folosit pentru cultivarea și afânarea solului la o adâncime de 12 cm. Este format dintr-un suport în formă de „S” (70×12) și o labă (260mm) a producătorului spaniol BELLOTA și EUROZAPPA

Tăvălug dublu de oțel cu autocurățire, cu efect de șlefuire și coeficient de aderență scăzut. Tăvălugii sunt aranjați într-un model de șah, care se autocurăță de pământul lipicios în timpul funcționării. Secțiunea de lucru a rolei este așezată pe culbutorul, ceea ce vă permite să copiați suprafața câmpului, în funcție de teren. Tăvălugul îndeplinește următoarele funcții:

  • compactare uniformă în adâncime cu afânarea straturilor superioare ale solului.
  • zdrobirea intensivă a bulgărilor datorită unei suprafețe speciale a tăvălugului.
  • compactarea suprafeței solului și formarea unei suprafețe dense.

Diametrul tăvălugului este ∅590 mm, iar canalul este de 50 mm.

Create your account