Seria universală de cultivatoare a solului «BPK»

Conceput pentru prelucrarea continuă înainte de însămânțare, nivelarea arăturii, prelucrarea terenurilor aflate în repaus agricol , precum și pentru slăbirea miriștii.

Cultivator de primăvară de tip BPK fabricat în Rusia

Cultivator tractat

Datorită designului său, este un cultivator tractat universal care poate efectua o mare varietate de lucrări, obținând în același timp rezultate excelente cu productivitate ridicată. Aranjamentul în patru rânduri a organelor de lucru în formă de S cu arc, cu o înălțime de 520 mm, a făcut posibilă reducerea înfundarii utilajului atunci când se lucrează pe câmpuri cu o cantitate mare de reziduri vegetale.

Combinația optimă de rigiditate și proprietăți de arc ale brațului, cu o secțiune de 65×12 mm, permite organului de lucru(laba de gâscă) cu lățimea de 230 mm să rămână în planul dorit, raportat la suprafața de prelucrare, pentru a afana solul și a tăia buruienile într-o manieră de calitate. Numărul crescut de roți de susținere face posibilă menținerea unei adâncimi de lucru stabile pe solurile afânate în timpul cultivării de primăvară. Rândurile de arcuri asigură distribuția uniformă a rezidurilor de cultură pe toată lațimea de lucru si efectuează pieptanarea suplimentară a buruienilor tăiate. Tăvălugii cu șipci spiralate, cu un unghi optim de înfășurare în spirală, asigură tasarea și nivelarea suplimentară a solului cultivat.

Cultivatorul prezentat este proiectat pentru prelucrarea continuă a solului înainte de însămânțare, nivelarea arăturii, prelucrarea terenurilor aflate în repaus agricol , precum și pentru afânarea miriștei.

Create your account