Discator DEFT activ XL

Prelucrare de înaltă calitate până la o adâncime de 16 cm, chiar și cu o cantitate mare de reziduuri vegetale
Dispunerea discurilor în formă de X garantează o mișcare precisă în spatele tractorului
O suprafață de câmp perfect plană este obținută datorită distanței mari dintre al doilea rând de discuri și rolele din spate.
Dimensiunea discurilor (620 mm) si greutatea unitatii permit prelucrarea solului la o adancime de 16 cm
Discurile sunt amplasate pe rulmenti axiali care nu necesita intretinere
Axa de transport situată în fața rolei din spate = stabilitate excelentă la viteze mari și rază de viraj strânsă

Disc cultivator DEFT activ

Pentru lucrarea solului la suprafață cu o cantitate mare de reziduuri de cultură, designerii Agrokalina au creat grapa DEFT active XL, care are o aranjare a discurilor în formă de X, care contribuie la o mai bună dreptate a tractorului și face posibilă lucrarea pe câmpuri cu pante. . Discurile Bellota, realizate din oțel special călit saturat cu bor, sunt conectate independent de cadru prin intermediul unei lonjeroane în formă de S cu arc, care acționează ca suspensie și amortizor pentru a proteja rulmenții de eventualele sarcini dinamice temporare.

Stand Spring 3D – datorită mișcării discului în trei planuri, vă permite să copiați mai bine microrelieful câmpului. Unitățile DEFT sunt echipate cu unități de rulmenți cu contact unghiular cu două rânduri fără întreținere de tip închis FKL nu necesită întreținere periodică și au o garanție de 2 ani de la producător. Funcționarea fiabilă pe termen lung în diverse condiții climatice și de teren este asigurată de ansamblurile de roți de la STARCO.

Grapele cu discuri din seria DEFT active XL excelează în câmpurile cu multe reziduuri de cultură datorită a două rânduri de discuri sferice cu diametrul de 610 mm distanțate la intervale de 150 mm, o distanță largă dintre rânduri de 110 cm și o înălțime a cadrului de 90 cm care garantează înfundarea- funcționare liberă chiar și cu o cantitate mare de materie organică. Reglare combinată – aripile sunt reglate de cilindri hidraulici, iar cadrul central cu tendicuri. Roțile duble de sprijin tandem asigură funcționarea stabilă a grapei la o anumită adâncime de lucru.

În configurația de bază, unitatea este echipată cu o rolă cu două rânduri, constând din inele în formă de U, care realizează efectul solului asupra solului și lasă stratul superior suficient de afânat, iar solul adaugă greutate rolei, crescând efectul de rulare.

Denumirea parametrului DEFT-5,0 DEFT-6,0
1. Performanță/Producție , ha/h până la 6,0 până la 7,2
2. Viteza de lucru , km/h până la 12 până la 12
3. Lățimea de lucru , mm 5,0 6,0
4. Adâncimea de cultivare, mm 70-160 70-160
5. Numărul organelor de lucru , buc 32 40
6. Dimensiuni:
  – în poziție de lucru , până la
      lungimea , mm 7000 7000
      lățimea , mm 5500 6200
      înălțimea , mm 1500 1500
  – în poziție de transport , până la
      lungimea , mm 7000 7000
      lățimea , mm 2800 2800
      înălțimea , mm 3500 4000
7. Diametrul organelor de lucru (discuri) , mm 610 610
8. Masa construcției , kg 6500 7500
9. Se cuplează la tractoarele , c.p. 260-300 300-340

Organele de lucru – fiecare dintre discuri este conectat independent la cadru folosind un suport în formă de S de arc al producătorului spaniol BELLOTA și are o înclinare față de axa verticală. Strut cu arc 3D – datorită mișcării discului în trei planuri, vă permite să copiați mai bine microrelieful câmpului și îndeplinește funcțiile de suspensie și amortizor protejează rulmenții de posibile sarcini temporare. Discurile BELLOTA ø610 mm saturate special cu bor din otel intarit actioneaza ca un plug si lama, ceea ce contribuie la o mai buna rotire a stratului taiat, la sfaramarea acestuia, precum si la reducerea fortei de tractiune a tractorului.

Secțiunea de discuri cu un diametru de ∅610 mm și o distanță între discuri de 150 mm, o distanță mare între rânduri de 110 cm și o înălțime de 90 cm, are un unghi optim de atac pe verticală față de mișcare, precum și o aranjare în formă de X a discurilor în rânduri asigură intrarea sigură în sol și contribuie la o mai bună dreptate în spatele tractorului și face posibilă lucrarea pe câmpuri cu pante. Datorită acestor caracteristici de design, are loc nu numai arătura de miriște de înaltă calitate la o adâncime de 16 cm, ci și o bună amestecare a reziduurilor de plante.

Rola dubla de otel autocuratatoare este formata din inele in U, care realizeaza efectul sol-pe-sol si lasa stratul superior suficient de liber, acest pamant adauga greutate rolului, crescand efectul de rulare. Inelele cu role sunt aranjate într-un model de șah, care în timpul funcționării se autocurăță de pământul aderant. Secțiunea patinoarului este așezată pe jug, ceea ce vă permite să copiați suprafața câmpului, în funcție de teren. Rola îndeplinește următoarele funcții:

  • compactare uniformă în profunzime cu afânarea straturilor superioare ale solului.
  • zdrobirea intensivă a bulgărilor datorită suprafeței speciale a rolei.
  • compactarea suprafeței solului și formarea unei suprafețe dense.

Diametrul rolei este de ∅590 mm.

Create your account