Dispozitiv uscător de cereale

Dispozitiv uscător de cereale OZSU

Iată-le – uscătoare de cereale turcești OZSU 

Oare sunt din Turcia ? Judecă singur (vezi mai jos):

MOTOR - REDUCTOARE

Motor-reductoarele pentru uscatoare OZSU sunt fabricate de firma italiana SITI – Societa Italiana Trasmissioni Industriali S.p.A. (www.sitiriduttori.it)

POMPE ȘI ELECTROVALVE

Pompele și electrovalvele sunt de la renumita companie franceză SUNTEC INDUSTRIES FRANCE (www.suntecpumps.com), care furnizează produsele producătorilor de uscătoare de cereale ai companiilor europene.

ARZĂTOARE

Arzătoarele (pentru gaz și motorină) – de la compania italiană RIELLO (www.riello.com), caracterizate prin fiabilitate ridicată, consum economic de combustibil și disponibilitate 100% a pieselor de schimb în Ucraina (pentru mai multe detalii, consultați site-ul oficialului reprezentanţă în CSI www.riello.su).

MOTOARE ELECTRICE

Motoarele electrice sunt produse în Turcia la uzina İNTERMOTOR ELEKTRİK MOTORLARI (www.intermotor.com.tr) a cunoscutei companii germane Siemens (Siemens).

PLASA CILINDRULUI

Grila cilindrului de uscător de cereale OZSU este realizată din oțel inoxidabil italian. Mașinile cu astfel de oțel inoxidabil servesc au o durată de activitatea foarte îndelungată.

MELCUL CENTRAL

Melcul central italian este realizat integral (fără îmbinări de-a lungul suprafeței elicoidale) și este echilibrat suplimentar de OZSU.

DULAPUL DE CONTROL

Dulapurile de control pentru uscătoare de cereale OZSU sunt pline cu dispozitive și elemente fiabile de electricitate și electronică produse de companii precum…

ABB

…”ABB” – Asea Brown Boveri Ltd – una dintre cele mai mari companii electrice din lume (formată în 1988 ca urmare a fuziunii companiei suedeze ASEA și BBC elvețiană, vezi www.abb.ua pentru mai multe detalii ) și …

EMKO ELEKTRONIK

…”EMKO Elektronik” – o companie turcească binecunoscută cu birouri în 40 de țări (www.emkoelektronik.com.tr) și producând produse electrice pentru mărci de renume mondial în Europa, Asia etc.

GRUNDUIREA ȘI VOPSIREA

Fiecare uscător de cereale trece prin patru straturi de vopsea: 2 straturi de grund și 2 straturi de vopsea. În producția de uscătoare mobile de cereale OZSU, se folosește vopsea japoneză, care oferă protecție pieselor metalice  pe o durată destul de îndelungată.

Așadar, după cum puteți vedea, compania turcă OZSU a folosit o abordare europeană modernă: nu încearcă să facă totul singură, ci folosește cele mai bune soluții tehnice și tehnologii de la companiile europene. Prin urmare, poate fi numit turcă condiționat. Cel mai probabil, acestea sunt uscătoare de cereale moderne care încorporează realizări moderne în producția de mașini din această clasă. Singura diferență este prețul – uscătoarele turcești sunt mai ieftine.

Puteți vizualiza gama de modele, specificațiile uscătorului, avantajele și caracteristicile folosind link-urile de mai jos:

Create your account