Grape cu discuri pe patru rânduri

Sunt utilizate în diverse zone agroclimatice, pe toate tipurile de sol, inclusiv pe cele supuse eroziunii eoliene și apei. Deosebit de eficient atunci când tăiați terenuri nedorite. De asemenea, utilizat pentru lucrarea minimă a solului, spargerea miriștilor, nivelarea căderii, lucrul în pârghie și combaterea buruienilor.

Grapa bdm

Terenurile nedorite în timpul absenței în rotația culturilor încep să crească cu vegetație nedorită. Primii 2-3 ani sunt acoperiți cu buruieni anuale și perene, formând un gazon puternic. Cele mai aspre tulpini de buruieni au specii de trifoi dulce, diverse tipuri de mari si quinoa, specii de ciulin, ciulin, macris cal etc. În anii următori, vegetația de arbori și arbuști începe să se dezvolte. Prin urmare, pe astfel de terenuri, este necesară mai întâi inspectarea și evaluarea stării învelișului de vegetație pentru a lua o decizie tehnologică privind întoarcerea lor pe teren arabil.

Implementarea lucrărilor culturale și tehnice pe astfel de terenuri presupune următoarele sarcini:

aducerea suprafeței terenurilor dezvoltate într-o stare propice pentru cultivare cu mașini și unelte de cultivat;

imbunatatirea proprietatilor solului si cresterea fertilitatii acestuia prin prelucrare primara si fertilizare.

Grapa, discator bdm

Alegerea metodei de cultivare a acestor terenuri și a mijloacelor de mecanizare este determinată de starea acoperirii vegetale, tipul de sol, compoziția granulometrică a acestuia și alte proprietăți agrofizice.

Dacă pârghia nu a fost lungă (până la 4-5 ani), o măsură suficientă este cultivarea unor astfel de terenuri cu grape cu discuri grele.

În acest caz, discul se realizează cu grape cu discuri cu patru rânduri bdm. Trebuie menționat că un singur tratament aici nu va fi suficient. În prima trecere, grapele cu discuri bdm vor putea tăia buruienile și, în funcție de tipul de sol și de gradul de buruieni, să înglobeze masa de plante în sol și să se amestece.

Numărul suplimentar de discuri este determinat pe loc, dar în orice caz vor fi cel puțin două dintre ele. Pe solurile grele, cu un grad ridicat de sodiu, numărul de discuri poate fi crescut la 3. Toate tratamentele se efectuează la un unghi de 35-45 ° față de cel precedent.

După decupare, pot fi folosite slăbitoare adânci, cultivatoare grele și alte unelte pentru a slăbi straturile inferioare ale solului și pentru a tăia buruienile rădăcinilor.

Trebuie de amintit că există încă o cantitate mare de semințe și organe vegetative ale buruienilor în sol, care nu sunt complet distruse în primul an. Primăvara, pe lăstarii culturilor de iarnă, umezeala se închide prin grapă (se folosește o grapă bdm), iar când culturile sunt pline de buruieni peste pragul de deteriorare economică, se folosesc erbicide. Mai departe asupra rotației culturilor fermei

Semiremorcă, cu cadru solid și modulară

Produs de DIAS LLC cu o latime de lucru de la 3 la 6 metri, pentru tractoare cu putere de la 150 CP la 350 CP.

Designul cadrului dintr-o singură piesă este o grapă cu discuri monolitică cu o lățime de lucru de 3 m și 4 m. Designul modular oferă o creștere a lățimii de lucru cu până la 5, respectiv 6 metri, prin andocare rigidă pe cadrul principal al aripilor. cu o latime de 1 metru. Toate uneltele sunt echipate cu role de șenile (tipul de role este selectat de client în faza comenzii), ceea ce permite lucrul la o adâncime de 5 până la 16 cm.Distanța dintre montanti pe rând este de 400 mm, distanța dintre rânduri este de 700 mm, sunt echipate cu discuri sferice de tip „Daisy” Æ 560 mm (fabricat de „Bellota”, Spania). Este posibilă echiparea cu discuri decupate DROP patentate de DIAS LLC – add. opțiune. Rama rama este realizata dintr-o teava 150x100x6 mm. Interfața „sticlă post-cadru” este întreținută, ceea ce împiedică cocsarea acesteia.

Sunt utilizate în diverse zone agroclimatice, pe toate tipurile de sol, inclusiv pe cele supuse eroziunii eoliene și apei. Deosebit de eficient atunci când tăiați terenuri nedorite. De asemenea, utilizat pentru lucrarea minimă a solului, spargerea miriștilor, nivelarea în pârghie, lucrul în pârghie și combaterea buruienilor.

Semiremorcă, secțională

Produs de DIAS LLC cu o latime de lucru de la 5 la 9 metri, pentru tractoare cu o putere de 280 CP până la 550 CP.

  Spre deosebire de designul modular, în care aripile sunt „prinse” rigid de cadrul principal, în designul secțional, aripile sunt articulate și pot fi ridicate sau coborâte cu ajutorul cilindrilor hidraulici.

Lățimea de transport a unor astfel de scule este de 4 metri. Distanța dintre stâlpi într-un rând este de 400 mm, distanța dintre rânduri este de 700 mm.

Sunt completate cu discuri sferice precum „Daisy” Æ 560 mm (produse de „Bellota”, Spania). Este posibilă echiparea cu discuri DROP patentate de DIAS LLC – add. opțiune.

Rama rama este realizata dintr-o teava 150x100x6 mm. Interfața „sticlă post-cadru” este întreținută, ceea ce împiedică cocsarea acesteia.

Se foloseste in diverse zone agroclimatice, pe orice tip de sol, inclusiv pe cele supuse eroziunii eoliene si acvatice. Deosebit de eficient atunci când tăiați terenuri nedorite. De asemenea, este utilizat în lucrările minime de lucrare a solului, spargerea miriștilor, nivelarea căderilor, lucrările de pârghie și combaterea buruienilor.

Create your account