Grape cu discuri "Tip AgroCalina"

CATALOG

Compactoare seria AKPK

AKPK „Kompakt” este un utilaj modern care pregatește terenul pentru însămînțare într-o singură trecerere , lățimea de lucru este de la 3 la 9 m. Acest utilaj efectuează toate operațiunile necesare pregătirii înainte de însămânțare pe o suprafață arătă:

  • Tăierea buruienilor;
  • Nivelarea solului;
  • Crearea unui pat germenativ;
  • Păstrarea umedității în sol.

Discator DEFT

Grapele cu discuri DEFT – sunt grape universale în formă de X de la compania Agrokalina, care combină cele mai bune soluții tehnice ale unor branduri mondiale cunoscute și ca rezultat , produce un utilaj cu organe de lucru multifuncționale, de mare viteză, aranjate rațional, care efectuează toate operațiunile necesare procesării și pre- pregătirea semănatului pe miriște sau pe un câmp nearat cu lățimea de lucru de la 5 până la 8 metri.

Discator DEFT activ XL

Pentru prelucrarea terenurilor agricole cu o cantitate mare de resturi vegetale , inginerii de la compania Agrocalina au creat grapa DEFT active XL . La aceasta grapă discurile sunt aranjate în formă de X ce contribuie la o mai bună direcție de lucru în urmă tractorului și face posibilă prelucrarea câmpurilor cu pante. 

Unități combinate AK

Utilaj combinat AK-6 (Gheorghe)

Sunt preconizate pentru prelucrarea totală a solului (de la 3 – 20 cm) și tăierea buruienilor pe terenuri neprelucrate, cu pregătirea solului pentru semănarea cerealelor si culturilor industriale.

Create your account