Grape cu discuri "Tip Dias"

CATALOG

Grape cu discuri în două rânduri

Grapa cu discuri este proiectata pentru prelucrarea solului la suprafata pana la o adancime de 15 cm, combaterea buruienilor, tocarea si incorporarea reziduurilor de cultura, intinerirea pajistilor si pasunilor.

Grapa este proiectată să funcționeze pe toate solurile cu umiditate a solului nu mai mare de 40%, panta suprafeței câmpului nu mai mare de 100, duritatea solului în stratul cultivat nu mai mult de 3,5 MPa.

Grape cu discuri în trei rânduri

Se folosesc în diverse zone agroclimatice, pe toate tipurile de soluri (cu excepția celor foarte pietroase), inclusiv în cele supuse eroziunii eoliene și apei, cu umiditate de până la 40%.

Deosebit de eficient pentru pregătirea patului de însămânțare în sistemele de prelucrare minimă a solului, precum și pentru prelucrarea miriștilor, arăturii de toamnă și combaterea buruienilor .

Grape cu discuri în patru rânduri

Sunt utilizate în diverse zone agroclimatice, pe toate tipurile de sol, inclusiv pe cele supuse eroziunii eoliene și a apei. Deosebit de eficiente sunt la prelucrarea terenurilor care nu au fost folosite mai mulți ani in ciclul agricol. De asemenea, sunt folosite la lucrările agricole după recoltarea roadei(miriște), nivelarea arăturii de toamnă și combaterea buruienilor.

Create your account