Opțiunile gratuite

GARANȚIE 2 ANI!

Uscătoarele mobile de cereale OZSU sunt realizate în conformitate cu toate standardele de control al calității, iar furnizorii de componente sunt companii europene cunoscute. Datorită acestui fapt, am putut prelungi perioada de garanție cu doi ani.

ASPIRATOR

OZSU furnizează întotdeauna uscătoarele de cereale cu aspiratoare și tuburi de aspirație. Acestea sunt incluse in pachetul de bază de uscătoare ca opțiune gratuită. Acest lucru distinge favorabil uscătoarele OZSU de uscătoarele altor producători, pentru care aspirația este comandată pentru bani suplimentari.

REZERVORUL DE COMBUSTIBIL - NU ESTE O OPȚIUNE!

Pentru a funcționa cu motorină, uscătorul de cereale OZSU trebuie să fie echipat cu un rezervor de combustibil de 650-800 litri cu tub de măsurare transparent pentru a determina nivelul de combustibil din rezervor.

CORT DE PLOAIE

De asemenea, cu fiecare uscător de cereale OZSU este furnizat cadou o husă de ploaie de înaltă rezistență. O astfel de copertă vă va permite să începeți să uscați cerealele imediat după achiziționarea unui uscător de cereale, indiferent de condițiile meteorologice.

SETUL DE INSTRUMENTE

Ne-am obișnuit deja cu faptul că multe mașini agricole care vin din Europa nu au scule. Uscătoarele de cereale turcești sunt în mod necesar echipate cu unelte și un stingător. Pare un fleac, dar este foarte convenabil pentru operatorul de uscător să lucreze și nu este nevoie să pierdeți timpul căutând cutare sau cutare cheie.

Create your account