Plug în formă de daltă SHEDR

Lucrare intensiva a solului la o adancime de 50 cm.
Design robust al cadrului
Distrugerea straturilor de sol compactate
Unitățile de rulment FKL nu necesită lubrifiere
Designul dinților vă permite să lucrați pe toate tipurile de sol
Performanță excelentă a unității datorită spațiului liber al cadrului de 95 cm.

SHEDR de la Agrokalina este un plug cu dalta sau dalta care functioneaza cu tehnologia de prelucrare a solului vertical

Pe scurt despre beneficii:

  • Afânarea solului la o adâncime mare asigură un regim optim apă-aer;
  • Aplicarea solului cu daltă restabilește acțiunea capilară vitală a solului, previne eroziunea apei a straturilor superioare în timpul inundațiilor ploioase sau de primăvară și permite să înceapă însămânțarea mult mai devreme;
  • Se depozitează deșeurile plantelor și rădăcinilor culturii anterioare, care servesc ca obstacol împotriva evaporării în timpul sezonului uscat și previn eroziunea eoliană;
  • Eficiența ridicată de protecție a solului a instrumentului asigură păstrarea a cel puțin 80% din reziduurile de cultură pe câmp, tăierea completă a buruienilor;
Denumirea parametrului SHEDR
1.Performanţă/Producție , ha/h 2,4-3,6
2.Viteza de operare , km/h până la 12
3.Lățimea de capturare , m 3,0
4.Adâncimea de cultivare , mm până la 500
5.Numărul organelor de lucru , buc 6
6.Dimensiuni:
  -în poziție de lucru , până la
      lungimea , mm 2500
      lățimea , mm 3400
      înălțimea , mm 1800
  – în poziție de transport , până la
      lungimea , mm 2500
      lățimea , mm 3400
      înălțimea , mm 3000
7.Lățimea organelor de lucru , mm 270
8.Masa construcției , kg 2000
9.Se cuplează cu tractoarele , c.p. tip 250

Organul de lucru – este raftul conceput pentru cultivarea verticală la o adâncime de 50 cm, amestecă solul fără a-l răsturna, ceea ce restabilește acțiunea capilară vitală a solului, previne erodarea apei a straturilor superioare și formează o fină bine afânată. structură tulbure. Corpul de lucru al producătorului spaniol BELLOTA are 745 mm înălțime și 60 mm lățime.

Rolă de zdrobire cu diametrul de Ø200 mm și lungimea de 1600 mm. Această rolă este folosită pentru zdrobirea reziduurilor de cultură și formarea unui strat de mulcire (reziduurile de cultură sunt amestecate cu pământul din stratul superior).

Dalte care se amestecă

Fermele care folosesc sistemul de lucrare minimă a solului folosesc cel mai adesea dălți speciale care amestecă solul fără a-l răsturna. Punctele largi de slăbire sunt proiectate pentru slăbire la adâncimi mici, pentru slăbiri mai profunde, punctele de slăbire înguste vor fi mai bune. Acest tip de lucrare a solului formează o structură fină bine slăbită, daltele de afânare formează pori în timpul procesării, prin care umiditatea sub formă de precipitații pătrunde mai bine în straturile inferioare creând condiții favorabile dezvoltării sistemului radicular.

Prelucrare în profunzime fără borduri

Cel mai mare avantaj al lucrului în adâncime fără inversare este economia de timp și de combustibil la hectar. După o astfel de cultivare, bacteriile aerobe și anaerobe nu mor, ca, de exemplu, în timpul arăturii, ci rămân în condiții favorabile și continuă să ia parte la biocenoză, descompunând reziduurile de plante, formând o structură mai poroasă, care împiedică formarea solului. procesele de crustă și eroziune.

Cu o astfel de cultivare, se poate observa o creștere a conținutului de humus din sol, care, la rândul său, crește fertilitatea acestuia. Această tehnologie este necesară în special pentru solurile fără structură care necesită afânare regulată și va fi perfectă și pentru pregătirea solului înainte de însămânțarea culturilor care sunt deosebit de sensibile la densitatea solului, cum ar fi rapița sau mazărea.

Atunci când alegeți un sistem de prelucrare a solului, este important să gestionați corespunzător reziduurile de cultură și umiditatea capilară a solului, deoarece fiecare sistem de prelucrare a solului are propriile avantaje și dezavantaje. Cele mai bune rezultate, după cum arată practica, pot fi obținute prin adaptarea procesului de prelucrare la condițiile reale care se dezvoltă în fiecare caz specific, și nu prin aplicarea șablonului unuia sau altui sistem de prelucrare. Principalul dezavantaj al utilizării mai multor sisteme de prelucrare a solului în același timp este necesitatea de a atrage un număr mare de mașini diferite.

Create your account