Tocător rotativ "Duster"

Tocătorul rotativ Duster, denumit în continuare tocator, este conceput pentru doborârea , deformarea și tocarea reziduurilor post-recoltare ale culturilor înalte: floarea soarelui, porumb etc.

Tocător rotativ DUSTER

Tocatorul rotativ Duster este un utilaj tractat cu secțiuni laterale hidroficate. Tocătorul este compus din 3 tamburi de oțel cu diametrul de 610 mm și grosimea de 7 mm care trebuiesc umplute cu apă pentru a adăuga greutate suplimentară. Pe tambur sunt instalate cuțite de 100 mm, corespunzător diametrul total este de 810 mm. Utilajul poate funcționa cu o viteză de 18-25 km/h, asigurând astfel o eficiență ridicată a lucrărilor. Tocătorul rotativ IR-6 este o unitate simplă, dar puternică, care este o alternativă excelentă la mulcher sau toppers.Datorită productivității ridicate și costurilor de operare relativ scăzute, veți beneficia de o reducere semnificativă a costurilor de lucru.

Este proiectat pentru măcinarea reziduurilor de plante pe suprafața solului fără a distruge sistemul radicular. Este utilizat pentru prelucrarea reziduurilor de culturi și plante de diferite tipuri. Reziduurile de plante sunt tăiate, zdrobite și lăsate pe suprafața solului.  Acest utilaj luptă eficient împotriva insectelor care iernează în tulpinile plantelor. Este posibil să se utilizeze ca râșniță pentru înglobarea gunoiului verde, precum și pentru prelucrarea terenurilor aflate în repaus agricol la prima trecere.

Create your account